top of page

Våra mentorer

Under programåret kommer du som adept att ha löpande möten med din mentor där ni tillsammans sätter agenda och mål. Utöver din kontakt med mentorn kommer du även att ingå i ett mindre team där ni tillsammans kan diskutera relevanta frågor och funderingar.

 

Här är några av våra mentorer:

Pernilla-Karvia-e1548965080187.jpg

Pernilla Karvia

Stockholm

Initiativrik genomförare och drivande strateg inom branscherna fastigheter, F&B och retail som vågar och vill vara okonventionell och söka nya lösningar. Omfattande erfarenhet från fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning, etablering och uthyrning, effektiv kommunikation samt konceptarbete.

 

Driver idag Frontage, ett konsultbolag som erbjuder tjänster som fastighetsutveckling, uthyrning, etablering, förmedling, projektledning samt kommunikation.

Bild Patrik sv:v.jpg

Patrik Engman

Stockholm

Nytänkande egenföretagare med stor erfarenhet inom bland annat franchise, etablering, förhandling och organisationsutveckling. Tidigare etableringschef hos Svenska Statoil och Max Hamburgare. Älskar utmaningar och hittar gärna lösningar i en föränderlig omvärld, oavsett vad det gäller.

 

Driver konsultfirman ENGNES Development som erbjuder strategisk rådgivning inom expansion. Fokusområden är bland annat etablering, organisation, förhandling och franchise. 

Jannika Ahl

Stockholm

Driven projektledare inom utvecklingsarbete och kommunikation inom branscherna retail, besöksnäring och F&B med nytänkande helhetsperspektiv. Mångårig erfarenhet av

verksamhetsledning, projektledning, kommunikation samt konceptarbete.

 

I dag konsult på Frontage, som erbjuder tjänster som fastighetsutveckling, uthyrning, etablering, förmedling, projektledning samt kommunikation.

20190115-Frontage-119 (kopia 2).jpeg

Magnus Nilsson

Stockholm

Driven och serviceinriktad ledare. Idag egenföretagare i ett nära samarbete med Profilservice AB. Dessutom styrelseordförande för Jämtland/Härjedalen Turism. 


Har arbetat inom besöksnäringen i 40 år hos bland annat Ving, SJ, Åre, Kolmården och Gustavsvik. Nästan uteslutet inom ledande befattningar. Ett förflutet som styrelseordförande för IFK Norrköping. 


Brinner för ledarskap och service där fotbollskopplingen och att bygga lag ofta är en förkommande gemensam nämnare i arbetet. 
 

Magnus Bild.jpg
ArwindM_2_edited.jpg

Arwind Malhotra 

Stockholm

Ekonom & entreprenör, som har startat över 20 bolag, lagt ned två och varit med och noterat tre. Arwind har nyckelkompetens att utveckla bolags kommunikation och skapa intäktsströmmar.

 

Erfaren teambuilder med bakgrund från TV4, Indiska Ambassaden, Snacka Snyggt och Purity Distillery. Van vid komplexa miljöer och många intressenter. Föreläser och utbildar inom förhandlingsteknik. 

Anneli Maria Johansson

Stockholm

Målinriktad Driftchef i olika befattningar och företag inom F&B som ständigt strävar efter nya vägar till att optimera ekonomiska resultat.

 

Ledstjärnan är och har alltid varit tron till att skapa ett hållbart ledarskap genom delaktighet och utveckling av individen som i sin tur skapar en känsla av ägarskap. 

 

Tidigare arbetat med koncept som Burger King, Pizza Hut, Panini, Leos Lekland med flera. Idag är hon Driftchef på Chop Chop.

Josefin Lundin

Stockholm

Passionerad och actiontagande problemlösare och projektledare som brinner för att skapa en stark företagskultur och att uppnå den perfekta balansen mellan att ha roligt på jobbet och samtidigt skapa lönsamhet. Motiveras av att se medarbetare och individer växa och utvecklas i sina arbetsroller och som ledare.

 

Började arbeta som ledare redan som 19-åring och har tidigare erfarenhet från restaurang-, café- och skönhetsbranschen. Är idag VD och delägare på skönhetskedjan Rapide, som i huvudsak driver 18 Brow Bars runt om i Sverige och utför och säljer behandlingar och produkter för fransar och ögonbryn.”

IMG_7172 2_edited.jpg

Dominika har mångårig erfarenhet av utvecklings- och rådgivningsuppdrag åt fastighetsägare och har även arbetat med kommersiella analyser och strategier i detaljhandelsuppdag. Hon driver sedan 15 år tillbaka eget konsultbolag inom fastighetsutveckling. 

Dominika är en av grundarna till ett affärsdrivet Nätverk för kvinnor i fastighetsbranschen - Nätverket 100%

OptimalProgress_DominikaAndrae_svvit_edited.jpg

Dominika Andræ 

Stockholm

_MG_1952 copy.jpg

Antony Pastiroff

Stockholm

Verksam inom fastighetsbranschen. Flyttade från England till Sverige för 20 år sedan. Erfarenhet av det mesta som ha att göra med fastigheter, research, uthyrning, transaktioner, asset management samt utveckling.
 

Driver idag Cavendo tillsammans med två partners, ett fastighetsinvesteringsbolag med fastigheter i Stockholm och Helsingfors till ett värde av ca. 4,5 miljarder.

unnamed.jpg

Mattias Roussakoff

Stockholm

Generalist och specialist med erfarenhet från både retail, F&B och kommersiella fastigheter. Med en bakgrund genom livet som både egenföretagare, konsult och anställd finns en  mycket bred kunskap om företagande och entreprenörskapets olika perspektiv.

 

Arbetar idag som Leasing Manager på Atrium Ljungberg med omfattande ansvar för uthyrning i projekt- och utvecklingsområden.

Victoria Nyberg

Stockholm

Framgångsrik egen företagare med ett strukturerat affärsledarskap där hon arbetat med olika varumärken som marknadschef, försäljningschef och affärsutvecklingskonsult.

Idag är honBusiness Manager på Martela med huvudsakligt ansvarsområde att skapa tillväxtmöjligheter på den svenska marknaden och att stärka Martelas varumärke i Norden.

Victoria leds av hållbara värderingar. Hon vill skapa ett samhälle, där människor mår bra. Det är den röda tråden i hennes liv, som omfattar såväl arbete som privatliv. 

V bild.jpg

Morgan Wiktorsson

Stockholm

En teamledare sedan 1993 på operativ, strategisk och taktisk nivå. Var VD på Statoil/Cirkle K Sverige under många år och har erfarenhet av att driva komplexa företag med intensivt fokus från många intressenter. Han har en stark ledarskapsförmåga som skapar laganda, kundfokus och levererar resultat.

 

Driver idag eget företag - Ascor AB - som hjälper sina kunder med bland annat varumärkesbyggande, försäljning och andra nycklar till lönsamhet. 

Morgan.jpg
119091244_778505786242219_56454359474888

Lars Callebro

Stockholm

Egenföretagare och VD sedan 11 år. Började sin yrkesbana som yrkesofficer innan universitetsstudier vid Handelshögskolan i Göteborg.

 

Arbetade därefter i 10 år på Svenska McDonald´s i olika driftbefattningar och sedan på Nordic Service Partners med bl a ansvar för affärsutveckling.
 

Sedan 2009 äger och driver Lars restaurangkedjan Taco Bar med restauranger över hela Sverige.

Joakim Landén

Stockholm

Erfaren operativ ledare med stor förmåga att skapa team och utveckla medarbetare till att leverera resultat genom delaktighet. Skolad i service på Grand Hôtel i Stockholm. Ledande befattningar inom hotell och F&B samt sälj och marknad. Målfokuserad påverkare och relationsbyggare med förmågan att initiera och genomdriva.
 
Motto: Acceptera, förändra eller hoppa av! 
 
Jobbar idag som Destination Director för Ulfsunda Slott och Åkeshovs Slott inom Stockholm Meeting Selection samt innehar ett flertal styrelseuppdrag.

Jenny Nilsson

Stockholm

Nyfiken och med mottot att allt kan bli bättre brinner jag för att skapa attraktiva och framgångsrika platser.  Bred erfarenhet från såväl detaljhandeln som fastighetsägaresidan med fokus på etablering, koncept, flöden, mervärden och lönsamhet.

 

Idag jobbar jag med utveckling och uthyrning på Skandia Fastigheter som är ett av Sveriges största fastighetsbolag som har stort fokus på att utveckla våra fastigheter och göra dem lönsamma.

Jenny Nilsson Skandia Fastigheter2019.jp

Leif Sjöblom

Stockholm

Leif har arbetat hela sitt liv inom livsmedels- och dryckesindustrin i norra Europa med över 20 år inom livsmedelssektorn, såväl på fina restauranger som cateringjätten Fazer. Sedan 2015 arbetar han på Löfbergs Coffee Group som Landschef Foodservice Finland och Affärsutveckling affärsområdet Foodservice Löfbergs

 

Leif är oerhört intresserad av hur, varför och var vi konsumerar mat & dryck och förändringarna i vår konsumtion, tillfällen och platser - det är här många innovationer utlöses! 

Leif.jpg
ad029679d9085a71_org_edited.jpg

Magnus Widell

Stockholm

Företagsledare inom nöjes- och besöksnäringen som drivit flera turistdestinationer såsom Tott i Åre och Seglarhotellet i Sandhamn.

 

Ledarskap och förmåga att entusiasmera och engagera sina medarbetare  i både stora och mindre organisationer är paradgrenar.

 

Tidigare VD för Gröna Lund och ordförande i Nöjesparkernas Förening.

Stefan%20Bondesson_edited_edited.jpg

Stefan Bondesson

Stockholm

Driven entreprenör som arbetat med försäljning sedan barnsben. Erfarenhet inom dagligvaruhandeln/IT/mässor & event i olika sälj och chefsroller samt som egen företagare. Engagerad i UF och andra mentorskap samt ideellt arbete inom föreningslivet.

 

Grundare till skilsmässoappen Happy X. Är idag Sälj- & Marknadschef och delägare i Noll7Noll, där vi hjälper företag med trygga företagslösningar inom bl.a telefoni, print, digitala skyltar, sociala media samt profilprodukter & profilkläder etc.

bottom of page