top of page

Våra inspiratörer

Under programåret kommer vi att hålla nätverksträffar med inspirationsföreläsningar där varje träff följer ett tema. Plexus Inspiratörer är sakkunniga och experter inom till exempel ledarskap, entreprenörskap och kommunikation.  Inspiratörerna delar med sig av sin resa och bjuder på erfarenhet, kunskap och engagemang.

 

Här är ett urval av våra inspiratörer:

Emanuel Fröberg

Emanuel Fröberg började sin karriär inom innehåll och marketing när han som 11-åring publicerade stulna urklipp från TV4s Idol på Youtube och fick miljontals tittare.

 

Idag driver han marknadsföringsbyrån Keep Up Agency som fokuserar på tillväxt för företag genom att kombinera kraftfullt innehåll med effektiva annonseringsmetoder för att uppnå resultat. Emanuel har listats av affärsmagasinet Resumé som en av dem som förväntas ta makten över marknadsföringsbranschen under 2020-talet. 

44603317_1906569229424395_44565005908007

Richard Bergfors

Framgångsrik CEO och företagsledare med en ambitionsnivå utöver det vanliga. Driver tillsammans med sin familj MAX Hamburgare som omsatte 3,8 miljarder kronor år 2019.

 

Richard är CEO för företaget som nu satsar stort på en internationell lansering. MAX finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Polen och Egypten men familjen Bergfors vill fortsätta expandera.

ArwindM_2.PNG

Arwind Malhotra

Ekonom & entreprenör, som har startat över 20 bolag, lagt ned två och varit med och noterat tre. Arwind har nyckelkompetens att utveckla bolags kommunikation och skapa intäktsströmmar.

 

Erfaren teambuilder med bakgrund från TV4, Indiska Ambassaden, Snacka Snyggt och Purity Distillery. Van vid komplexa miljöer och många intressenter. Föreläser och utbildar inom förhandlingsteknik. 

Johan%20Cahling_edited.png

Johan Cahling

Nytänkande visionär och ledare. Är sedan 8 år Direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling hos Brynäs IF.

 

”En Bra Start” fokuserar på barns rättigheter, hela vägen från Gävle ut i världen, där partnerskap och hållbarhetsarbete går hand i hand och man samarbetar bland annat med UNICEF.

My-Louise Nilback

Tjejen som gick från telefonsäljare till VD på två år. Började som 20-åring på filmbolaget Warner Bros som VD-assistent. Året efter fick hon rollen som projektledare för influencern Margaux Dietz, en profil med 450.000 följare på Instagram och 350.000 prenumeranter på Youtube. 

 

Blev 2020 rekryterad som VD till Creedcast där hon nu driver bolaget tillsammans med grundaren Hjalmar Wilén. My-Louise föreläser gärna om sin resa och om hur du tar dig framåt i karriären som ung.

My-Louise Nilback.jpg

Mattias Weinhandl

Förre detta hockeyspelare i bland annat NHL, SHL och KHL med över 100 landskamper för Sverige. Inklusive 5 world cups och OS. Numera entreprenör, investerare och affärsängel med ett 20-tal bolag i portföljen, med fokus på impact investing. 

 

Älskar att göra affärer och att se entreprenörer växa på ett sätt som är schysst mot individ, samhälle och planet. Delaktig i flertalet styrelser och väver gärna in sin idrottsliga bakgrund i arbetslivet.

unnamed_edited.jpg
Morgan.jpg

Morgan Wiktorsson

Började som extraarbetare på Statoil och arbetade sig hela vägen  uppåt till VD för hela Statoil. Morgan var med i omorganiseringen från Statoil till Circle K och har gedigen erfarenhet av organistions-arbete på internationell nivå.

 

Ledarskapsförmåga som skapar laganda, kundfokus och levererar resultat. Han tror på relationsbyggande och har erfarenhet av både utveckling och kontroll. Han driver idag eget företag - Ascor AB - som hjälper sina kunder med bland annat varumärkesbyggande, försäljning och andra nycklar till lönsamhet. 

119091244_778505786242219_56454359474888

Lars Callebro

Egenföretagare och VD sedan 11 år. Började sin yrkesbana som yrkesofficer innan universitetsstudier vid Handelshögskolan i Göteborg.

 

Arbetade därefter i 10 år på Svenska McDonald´s i olika driftbefattningar och sedan på Nordic Service Partners med bla ansvar för affärsutveckling. 
 

Sedan 2009 äger och driver Lars restaurangkedjan Taco Bar med restauranger över hela Sverige.

Mahesh Kumar

Entreprenör, författare och digital nörd. Jag har hittills skapat fyra satsningar - 1 lyckad exit, 1 misslyckande. Två satsningar är Epicenter, norra Europas största innovationshus och FitnessCollection. Delaktig i att lansera Magine TV internationellt, i utrullningsteamet för Blocket i Asien och Europa. Idag VD på Result.

 

Det senaste halva decenniet har jag arbetat som rådgivare och partner till ledningsgrupper i stora företag med att skapa program för att släppa lös intraprenörer, hitta partners, köra piloter och skala dem.

0.jpg

Magnus Widell

Företagsledare inom nöjes- och besöksnäringen som drivit flera turistdestinationer såsom Tott i Åre och Seglarhotellet i Sandhamn.

 

Ledarskap och förmåga att entusiasmera och engagera sina medarbetare  i både stora och mindre organisationer är paradgrenar.

 

Idag  är Magnus VD för Gröna Lund och ordförande i Nöjesparkernas Förening.

https---www.besoksliv.se-wp-content-uplo

Pelle Möller

Entreprenör som har haft förmånen att förverkliga goda och dåliga ideer. Grundare och Chief Experience Officer av JumpYard Trampoline Park som gör över miljonen aktivitetstimmar om året, motsvarar 2% av föreningssverige. 

 

Bakgrund: affärs- och verksamhetsutveckling på Tele2, hemmapappa i Dallas, lönlös men ej arbetslös entreprenör. Känsla för vad som tillför värde, gillar företagskultur, fotboll, och to get shit done.

OptimalProgress_DominikaAndrae_svvit.jpg

Dominika Andræ 

Dominika har mångårig erfarenhet av utvecklings- och rådgivningsuppdrag åt fastighetsägare och har även arbetat med kommersiella analyser och strategier i detaljhandelsuppdag. Hon driver sedan 15 år tillbaka eget konsultbolag inom fastighetsutveckling. 

Dominika är en av grundarna till ett affärsdrivet för Nätverk för kvinnor fastighetsbranschen -Nätverket 100%

Är du en inspiratör? 

  • Är du sakkunnig inom till exempel ledarskap, entreprenörskap, HR eller kommunikation?

  • Är du någon som har gjort karriär och vill dela med dig av din resa?

  • Är du en inspiratör som vill lära ut någonting?

  • Är du en person som inte vill missa denna chans att synas samtidigt som du hjälper andra framåt?

  • Är du någon som vill bidra efter denna tid och hjälpa oss på Frontage & Engnes att göra skillnad på arbetsmarknaden?

bottom of page